Valorile de trafic sunt în creştere, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul spre litoral, către zona unde au loc lucrări, anunţă Centrul Infotrafic. De asemenea, traficul s-a intensificat şi pe DN 1 Ploieşti-Braşov

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic, traficul rutier s-a intensificat pe sensul de urcare al DN 1 Ploieşti - Braşov, astfel că se circulă în condiţii de aglomeraţie la intrarea în localitatea Comarnic, judeţul Prahova, între kilometrii 102 şi 106.

În zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei se înregistrează valori normale de trafic, poliţiştii acţionând pentru fluidizarea circulaţiei.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, valorile de trafic sunt în creştere pe Autostrada A 2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către litoral, unde se circulă în coloană de la kilometrul 24 la 27, către zona lucrărilor la carosabil, unde traficul se desfăşoară doar pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Pentru evitarea aglomeraţiei şi a zonelor de lucrări de pe autostradă, poate fi folosită ruta alternativă DN 3 Bucureşti - Fundulea - Lehliu Gară, continuare pe DN 3A către Drajna, unde se poate reintra pe autostrada A2 spre Constanţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.