Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, vineri, după scandalul pe care viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu , l-a făcut la conferinţa de presă a lui Nicuşor Dan, că acesta nu poate fi oprit de PSD. Barna a catalogat evenimentul ca fiind ”fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu o să îl opriţi pe Nicuşor. Nu o să îi opriţi pe bucureşteni. Administraţia de troli a Bucureştiului a arătat că e o adunătură de huligani care a confiscat acest oraş şi care trebuie îndepărtată cât mai repede. Viceprimarul Aurelian Bădulescu a intervenit în dimineaţa asta brutal într-o conferinţă de presă a candidatului USR la Primăria Capitalei. E un eveniment fără precedent, prin violenţa şi stupiditatea lui. A încercat să îl oprească, dar nu a reuşit”, a scris, vineri, Dan Barna, pe Facebook.

Barna a afirmat că se împlinesc ”patru ani de când Uniunea Salvaţi Bucureştiul a intrat în Consiliul General al Capitalei”.

”Între timp, a devenit Uniunea Salvaţi România şi cei câţiva activişti inimoşi au devenit milioane de votanţi. Aţi încercat să îl opriţi pe Nicuşor Dan, doamna Firea. O să vă oprească el pe dumneavoastră. Şi o să plecaţi, cu Bădulescu de mână, acolo unde vă e locul. Ştiţi dumneavoastră unde. Vă promit”, a mai scris Barna.

Candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a convocat, vineri, o conferinţă de presă în Prelungirea Ghencea la care a apărut viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Contrele între cei doi au început înainte de debutul conferinţei şi au continuat pe durata acesteia. Nicuşor Dan nu a putut vorbi, întrucât Aurelian Bădulescu a vorbit continuu peste el.

Directorul STB şi mai mulţi angajaţi ai Primăriei Capitalei au fost, de asemenea, la conferinţa de presă, fără însă a interveni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.