Meghan Markle a vorbit, într-un mesaj video adresat absolvenţilor de liceu, despre moartea lui George Floyd şi le-a spus că tinerii sunt cei care pot ajuta la reconstrucţia societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Când fundaţia este distrusă, aşa suntem şi noi”, a spus ea despre evenimentele „absolut devastatoare” care au loc zilele acestea în Statele Unite.

În mesajul adresat absolvenţilor de la Immaculate Heart High School, fostul ei liceu din Los Angeles, Markle a recunoscut că avea emoţii: „Nu eram sigură ce vă pot spune”.

„Am reallizat că cel mai greşit lucru era să spun spun nimic - pentru că viaţa lui George Floyd conta, şi cea a lui Breonna Taylor şi a lui Philando Castile şi a lui Tamir Rice. La fel contau şi ale altor oameni ale căror nume le cunoaştem şi ale celor pe care nu le cunoaştem”.

Revista Essence a fost cea care a publicat înregistrarea video a lui Markle.

Markle s-a mutat recent înapoi în SUA, împreună cu soţul, prinţul Harry, şi fiul lor, Archie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.