Poliţiştii din Călăraşi fac miercuri 12 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, efectuează 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Călăraşi, la locuinţele unor persoane bănuite de proxenetism. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada august 2019 - până în prezent, cei în cauză ar fi racolat mai multe tinere pe care le-ar fi exploatat sexual pe raza judeţului Călăraşi, obţinând astfel bani”, anunţă Poliţia.

Vor fi puse în aplicare 9 mandate de aducere, persoanele în cauză urmând a fi audiate la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al  Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La activităţi participă poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, criminalistică şi luptătorii Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.