Pare că acest COVID-19 încearcă, cu paşi mici, dar siguri, să pună stăpânire pe omenire. De la traiul de zi cu zi şi până la economia unei ţări, de la mic la mare, cu toţii au fost şi sunt în continuare afectaţi de efectele devastatoare ale acestui virus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru două luni de zile, perioadă în care în România a fost declarată stare de urgenţă, companiile, firmele din mai toate domeniile de activitate au îngheţat brusc. În acest fel, românii au fost nevoiţi să se mulţumească cu servicii puţine, servicii pe care doar firmele cu o strategie bună de marketing le-au mai putut pune la dispoziţie pe perioada stării de urgenţă.

Pericolul nu ne-a părăsit, însă acum poate fi controlat mult mai uşor!

Chiar dacă România a trecut de la starea de urgenţă la cea de alertă, pericolul încă există, autoizolzarea rămânând în continuare o recomandare venită din partea autorităţilor. Mulţi dintre români s-au confruntat în ultimele două luni cu decese de pe urma infectării cu COVID-19, numărul decedaţilor crescând, chiar şi acum, de la o zi la alta.

În atenţia celor ce caută servicii de repatriere decedati în această perioadă greu încercată vine Kirilă Funerar. În 2024, Kirilă Funerar va împlini 20 de ani de activitate, ani în care a oferit şi va continua să ofere tot suportul familiilor îndoliate ce le solicită ajutorul.

Cu sediul în Satu Mare, Kirilă Funerar se poate ocupa de repatrierea decedaţilor în orice colţ al ţării. Prin serviciile sale diverse, repatrierea decedaţilor fiind cel mai căutat în această perioadă, reuneşte românii de aici cu cei de peste hotare, îi conduc pe cei trecuţi la cele veşnice pe vechiul şi dragul pământ românesc pentru un ultimul drum cum se cuvine.

Preţurile rămân aceleaşi pe toată perioada pandemiei la Kirilă Funerar

Nu puţine sunt firmele de pompe funebre ce au majorat preţul serviciilor pe care le oferă în această perioadă greu încercată. În acest fel, au plusat asupra greutăţii misiunii pe care românii îndoliaţi o au de îndeplinit - repatrierea celor dragi, răpuşi sau nu de COVID-19.

Aşadar, cei de la Kirilă Funerar rămân prompţi şi pe perioada pandemiei, asigurând transportul şi repatrierea decedaţilor oriunde din Europa. Un ajutor moral pe care aceştia îl oferă familiilor îndoliate se referă la faptul că nu le solicită taxe suplimentare pentru acoperirea riscului la care se supun, de exemplu. Preţul este acelaşi - întotdeuna în raport optim cu serviciile de calitate.

Avantajele colaborării cu Kirilă Funerar

Seriozitatea, accesibilitatea şi disponibilitatea sunt cele 3 calităţi principale ale personalului de la Kirilă Funerar. Mereu acolo când o familie îndoliată are nevoie de sprijin, firma în cauză oferă chiar şi suport gratuit pe toată perioada colaborării.

Serviciul repatriere decedaţi vine la pachet cu o mulţime de avantaje. În primul rând, având în vedere situaţia actuală şi aglomeraţia din vămi, membrilor familiei îndoliate le este aproape imposibil să treacă graniţa pentru a readuce în ţară trupul neînsufleţit al celui drag. Totodată, deplasarea până în ţara cu pricina înseamnă bani folosiţi pentru transport, mâncare şi chiar cazare, depinde de caz.

Colaborarea cu firma enunţată anterior îi scapă pe cei aflaţi în nevoie de astfel de investiţii. Aceştia vor plăti doar pentru repatrierea decedatului, întocmai cum se va stabili chiar de la începutul colaborării. Situaţia financiară este precară la mai toţi românii, mai ales în cazul celor ce, din cauza stării de urgenţă, şi-au pierdut locul de muncă.

După cum s-a mai spus, Kirilă Funerar nu solicită taxe suplimentare familiilor ce le cer ajutorul. Suma alocată servicului de repatriere decedaţi este pliabilă pe orice buget, iar acesta nu poate fi decât un semn profund al solidarităţii în această perioadă.

Nu în ultimul rând, firma anterior menţionată se va ocupa şi de aspectele legale, de toate documentele necesare repatrierii. Pentru mai multe detalii în acest sens, detalii ce privesc acest serviciu, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze kirilafunerar.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.