FIA a prezentat, marţi, calendarul primelor opt curse de Formula 1 din sezonul 2020, care vor avea loc în Europa, Campionatul Mondial urmând a avea startul în Austria, la Spielberg, în 5 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calendarul este acelaşi cu cel publicat de motorsport.com, în urmă cu câteva zile:

5 iulie - Austria, Spielberg;

12 iulie - Austria, Spielberg;

19 iulie - Ungaria, Budapesta;

2 august - Marea Britanie, Silverstone;

9 august - Marea Britanie, Silverstone;

16 august - Spania, Barcelona;

30 august 30 - Belgia, Spa;

6 septembrie - Italia, Monza.

Cel mai probabil, după Monza, Marele Circ va părăsi Europa pentru curse în Asia şi pe alte continente, dacă evoluţia răspândirii coronavirsului o va permite.

Sezonul 2020 de F1 ar fi trebuit să înceapă în martie, în Australia, dar a fost amânat din cauza pandemiei.

Până în prezent, au fost amânate sau anulate zece etape din cele 22 de etape ale acestui sezon al Campionatului Mondial de Formula 1, din cauza pandemiei de coronavirus. Cursele din Australia, care era prima etapă, la 15 martie, Bahrain, Vietnam, China, Spania, Azerbaidjan şi Canada au fost amânate, în timp ce Marele Premiu al Principatului Monaco, cel al Franţei şi cel al Olandei au fost anulate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.