Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că nu are niciun fel de comunicare în acest moment cu fostul premier şi lider al social-democraţilor Viorica Dăncilă. El a menţionat că cea mai mare greşeală a Vioricăi Dăncilă a fost că a luat de multe ori decizii care au afectat PSD, consultându-se cu oameni din afara partidului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Marcel Ciolacu a fost întrebat duminică seară, la Antena 3, care mai este relaţia sa cu Viorica Dăncilă.

“Nu avem niciun fel de comunicare în acest moment”, a spus Ciolacu.

Liderul PSD spune că atacul Vioricăi Dăncilă la adresa sa în cazul legii privind Autonomia Ţinutului Secuiesc, când i-a cerut demisia, a fost unul “necolegial”, ”parcă a făcut parte dintr-un joc extern al partidului”.

Ciolacu crede că Dăncilă a greşit atunci când a luat decizii cu oameni din afara PSD.

“Am promis colegilor că nu o să iau nicio decizie cu oameni din afara partidului. Asta a fost o mare greşeală a doamnei Dăncilă, de multe ori a luat decizii care au afectat partidul sau linia partidului cu oameni din afara partidului. Acest lucru este nepermis. Deciziile trebuie luate în interiorul partidului”, a precizat Marcel Ciolacu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.