Pompierii din Ialomiţa au salvat duminică dimineaţă o femeie care a căzut într-o fântână adâncă de 8 metri, în comuna Armăşeşti, misiunea salvatorilor fiind extrem de dificilă din cauza spaţiului îngust care a îngreunat mult accesul către victimă. La finalul misiunii, femeia a fost scoasă din fântână, conştientă, şi transportată de urgenţă la spitalul din Urziceni

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, un localnic din satul Malu Roşu, comuna Armăşeşti, a sunat duminică dimineaţă la 112 şi a anunţat că o femeie a căzut într-o fântână.

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, un container Multirisc şi un echipaj al SAJ Ialomiţa - Substaţia Urziceni au pornit către localitatea respectivă, în sprijinul femeii care căzuse în fântână.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că femeia se afla într o fântână de circa 8 metri, extrem de îngustă, dar era conştientă. Misiunea salvatorilor de a o salva a fost dificilă, dat fiind spaţiul îngust care a îngreunat mult accesul către victimă.

În cele din urmă, femeia a fost scoasă din fântână şi predată echipajului SAJ Ialomiţa, care a transportat-o la spitalul din Urziceni, conştientă.

Poliţiştii urmează să stabilească acum dacă a fost vorba despre un accident sau despre o tentativă de sinucidere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.