Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă că fotografia în care premierul şi mai mulţi miniştri apar fumând şi fără măşti în Palatul Victoria a fost asumată, explicată, sancţionată, subliniind că ”pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie muşamalizate”. Ea mai afirmă că recunoaşte până la detaliu, din proprie experienţă la minister pe diverse teme, ”tactica PSD/surse din interior”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Fotografia de la guvern a fost asumată, explicată, sancţionată. Reacţie firească, într-o altă perioadă, pe vremea PSD, s-ar fi făcut tot posibilul ca lucrurile să fie muşamalizate. Inclusiv criticile din spaţiul public au fost în linia normalităţii, oamenii spunându-şi părerea. Dacă nu ar fi fost critici, personal aş fi fost îngrijorată. Este mai bine cu o greşeală asumată prin plata imediată a amenzii decât cu intimidare şi cu acoperitul lucrurilor prin diverse metode. Foarte bine că s-a luat atitudine. De final, admit că recunosc până la detaliu, din proprie experienţă la Minister pe diverse teme, tactica PSD/surse din interior”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

O fotografie în care apar premierul Ludvic Orban cu ţigara aprinsă în mână şi mai mulţi miniştri care au în mână pahare sau ţigări a fost distribuită intens vineri seară pe Facebook. Fotografia a fost făcută într-unul dintre birourile de la Guvern, iar cele mai multe comentarii ale utilizatorilor au fost negative. 

Sâmbătă, atât premieriul, cât şi miniştrii care apăreau în imagine au fost amendaţi pentru că fumau într-un spaţiu public şi pentru că nu purtau mască. Guvernul a anunţat că amenzile au fost achitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.