Ordinul comun emis de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, cu privire la regulile de derulare a activităţilor culturale după data de 1 iunie a fost publicat în Monitorul Oficial, vineri seară. Documentul prevede reguli generale - care privesc angajaţii şi angajaorii, dar şi relaţia cu publicul, dar şi reguli pentru deschiderea bibliotecilor, a librăriilor, pentru reluarea producţiei cinematografice, pentru evenimentele în aer liber şi pentru evenimentele de tipul drive-in.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ordinul privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus şi pentru desfăşurarea activităţilor în condiţii de siguranţă sanitară în domeniul culturii a fost ublicat, vineri seară, în Monitorul Oficial.

Documentul este semnat de ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

Documentul prevede reguli generale -  care privesc angajaţii şi angajaorii, dar şi relaţia cu publicul, dar şi reguli pentru deschidrea bibliotecilor, a librăriilor, pentru reluarea producţiei cinematografice, pentru evenimentele în aer liber şi pentru evenimentele de tipul drive-in.

Potrivit ordinului, nerespectarea măsurilor se constată de către personalul îmnputernicit de Ministerul Snătăţii şi se sancţionează în confirmitate cu prevederile art 30, lit H din HG857/ 2011.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.