Consultantul Vioricăi Dăncilă din campania pentru alegerile prezidenţiale, Anton Pisaroglu, susţine că nu a fost plătit de către liderii partidului şi ameninţă că ar putea acţiona PSD în judecată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Europa Liberă, Anton Pisaroglu, consultantul politic al Vioricăi Dăncilă şi al PSD în 2019, acuză actuala conducere a partidului că nu a plătit datoriile către firmele sale şi că se poate ajunge în instanţă.

Anton Pisaroglu a transmis actualei conduceri a PSD că este ”cinic să spui că susţii companiile româneşti, iar tu să nu iţi plăteşti datoriile către ele”.

Surse din PSD susţin că Pisaroglu ar fi avut un contract de 2 milioane de euro/lună, însă consultantul afirmă că preţul nu ar fi real, deşi refuză să spună care este suma datorată de PSD.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.