Formaţia Led Zeppelin va difuza gratuit online, începând de sâmbătă, ora 23.00, înregistrarea concertului „Celebration Day” susţinut în 2007. Timp de trei zile, aceasta poate fi vizionată YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest concert i-a reunit, pe 10 decembrie 2007, pe Jimmy Page, Robert Plant şi John Paul Jones, cei trei membri supravieţuitori ai legendarei trupe din anii 1970. 

Acest concert excepţional, organizat pe O2 Arena din Londra, oferă posibilitatea de a-i revedea pe cei trei muzicieni împreună pentru a treia oară de la despărţirea din 1980. Ei sunt acompaniaţi la baterie de Jason Bonham, fiul bateristului John Bonham, decedat în 1980. 

Membrii Led Zeppelin, care s-au reunit în 1985 pentru Live Aid, au cântat împreună din nou în 2007 pentru a-l omagia pe Ahmet Ertegun, directorul casei de discuri Atlantic căruia trupa îi datorează o parte din succes. 

Mai mulţi artişti, între care trupele Metallica şi Indochine, au pus la dispoziţia fanilor, online, concerte mai vechi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.