Trei antreprenori , Raluca Jianu, Mihai Bârsan şi Bogdan Jianu, lansează Epicvisits.com, prima platformă de servicii şi rezervări online dedicată locurilor de cazare tematice şi experienţelor găzduite de acestea. Echipa are ca obiectiv listarea a 1000 de spaţii, valoarea totală a investiţiei în primul an fiind estimată la 150.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea Epic Visits are loc în două etape. Începând de joi, 28 mai, românii sunt invitaţi să recomande pe www.epicvisits.com locuri de cazare memorabile care impresionează prin design, poveste sau privelişte, urmând ca în această vară să fie disponibil şi serviciul de rezervări online.

FOTO: Bogdan Jianu
FOTO: Bogdan Jianu

Epic Visits susţine şi promovează o comunitate a iniţiativelor turistice de cazare originale. Pasionaţii de călătorii pot rezerva prin intermediul platformei un sejur într-un muzeu sau castel, într-o locaţie inspirată de un film, o carte sau o personalitate, într-o casă românească din lut sau amplasată într-un copac, într-o cameră de gheaţă sau sub apă, chiar şi în aer liber, într-un cadru natural spectaculos.

FOTO: Raluca Jianu
FOTO: Raluca Jianu

Sunt două trenduri majore care vor domina industria de travel în perioada următoare: turismul local şi experienţele. Cel mai important beneficiu al Epic Visits este acela că încurajăm şi susţinem proprietarii să-şi valorifice experienţa de cazare prin abordare 1-1 şi comunicare constantă, punându-le la dispoziţie experienţa şi expertiza echipei, a declarat Raluca Jianu, co-fondator Epic Visits.

Potrivit studiilor, peste 75% dintre consumatori au declarat că preferă investiţia în experienţe celei în bunuri materiale.

Toate spaţiile de cazare prezente pe epicvisits.com sunt vizitate şi validate de echipa proiectului, care vine în sprijinul proprietarilor şi cu o serie de servicii de marketing, sales sau design, adaptate nevoilor individuale ale acestora.

Epic Visits este o companie dezvoltată de Raluca Jianu şi Bogdan Jianu, co-fondatori Ferestroika şi Mihai Bârsan,  leader de business şi antreprenor cu o vastă experienţă executivă internaţională.

FOTO: Bogdan Jianu
FOTO: Bogdan Jianu

Startup-ul a participat în 2019 în programul de pre-accelerare Step FWD, organizat de Codette şi TechHub Bucharest, în parteneriat cu Google for Startups şi susţinut de Ambasada Statelor Unite în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.