O femeie din Bucureşti reclamă că a fost agresată de agenţii de pază dintr-o piaţă, după ce a cerut să-i fie măăsurată temperatura de la nivelul mâinii şi nu de la frunte. Poliţia Capitalei a deschis un dosar de cercetare pentru purtare abuzivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, în jurul orei 15.00,  Secţia 22 Poliţie a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul  că agenţii de pază ai unei pieţe agroalimentare din Sectorul 6 nu i-au permis accesul în incintă şi au bruscat-o”,a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că persoana a reclamat că i s-a solicitat să îşi dea acordul de a i se  masura temperatura corporală la nivelul frunţii, fapt pe care l-a refuzat,  solicitând măsurarea la incheietura mâinii, moment în care ar fi fost lovită la nivelul mâinii.

”În baza sesizării, Secţia 22 Poliţie a demarat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, urmând a fi sesizată unitatea de parchet competentă teritorial şi material”, a mai precizat Poliţia Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.