Scurtmetrajul "Out", semnat Pixar şi realizat de Steven Clay Hunter, care a lucrat la filmele de animaţie "Hercule" şi "Toy Story 4", aduce în prim-plan un personaj homosexual. O premieră pentru studio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul "Out", disponibil pe platforma Disney +, închide noul program SparkShorts destinat noilor forme de animaţie.

"Out" spune povestea lui Greg care se mută împreună cu partenerul lui, Manuel. Singura problemă este că băiatul nu le-a spus părinţilor despre homosexualitatea sa. O situaţie delicată de disimulat având în vedere că aceştia îl vor ajuta să se mute.

Este vorba despre primul film al studiourilor Pixar şi Disney care are un personaj principal gay. În precedentele producţii, "En Avant" menţiona discret un astfel de personaj, în timp ce în ultimul "Star Wars" a fost filmată timid o scenă cu un sărut homosexual. 

Programul SparksShorts a fost lansat în aprilie pe platforma Disney+. "Out" este de altfel cea mia recentă producţie a acestei selecţii în care au fost filmele "Chatbulle" (nominalizat la Oscar 2020), "L'envol", "Purl", "Renée", "Wind" şi "Smash and Grab". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.