Un medic care lucrează în Secţia Obstretrică-Ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, unitate suport pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, a fost depistat cu coronavirus, fiind al doilea cadru medical din acest spital găsit pozitiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Prefecturii Buzău, medicul contaminat are 53 de ani şi lucrează în Secţia de Obsetrică-Ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat. El este contact direct al unei asistente de la Neonatologie, confirmată cu COVID-19, însă şi soţia lui îşi desfăşoară activitatea în secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău, acolo unde au fost confirmate cu coronavirus mai multe cadre medicale.  

De asemenea, luni, au mai fost depistaţi cu coronavirus doi soţi din Râmnicu Sărat, contacţi ai cazurilor din focarul de la Râmnicelu. Cei doi soţi de 52 şi 65 de ani, erau izolaţi al domiciliu din 11 mai.

Judeţul Buzău numără în acest moment 160 de cazuri de coronavirus. 20 de cadre medicale din trei unităţi medicale sunt infectate cu coronavirus. Judeţul Buzău nu înregistrează niciun deces în rândul acestor bolnavi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.