Activă de peste 10 ani pe piaţa de servicii de curăţenie din Cluj-Napoca şi consacrată pentru serviciile profesionale pe segmentul B2B, firma Forbec Services a anunţat intrarea din acest an sub management elveţian. Schimbarea poate fi considerată o nouă etapă în dezvoltarea firmei, care capătă acum competenţe suplimentare la nivel de standarde europene de top. Elveţia este asociată cu un nivel de calitate ireproşabil în absolut orice produs sau serviciu oferit şi exact acesta este conceptul cu care Forbec Services abordează în prezent sectorul de servicii profesionale pentru mediul de afaceri din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Promisiunea noastră este fermă: servicii de curăţenie pentru mediul de business, la cele mai înalte standarde ale calităţii. Mai nou, pentru că firma noastră a intrat sub management elveţian, avem şi mai mult know-how pe care îl transferăm echipei noastre, iar calitatea la standard european a serviciilor pe care le prestăm este garantată. Avem soluţii de top pentru curăţenie şi întreţinere, spălare mochete şi curăţenie industrială - în regim B2B, acceptăm orice provocare, îndeplinim toate misiunile cu succes", spun reprezentanţii Forbec Services.

Serviciile de curăţenie sunt dedicate firmelor de orice dimensiune, de la IMM-uri la corporaţii. Soluţiile Forbec Services sunt perfect adaptabile oricărui top de activitate şi indiferent de genul de proprietate care are nevoie de curăţenie profesională - spaţii de birouri, zone comerciale şi industriale, chiar şi depozite sau hale de producţie. Firma garantează flexibilitate şi eficienţă de la primul contact: reprezentanţii companiilor pot solicita o ofertă online pe website-ul forbec.ro, prin prisma unui formular, iar răspunsul vine aproape imediat, în doar 60 de secunde!

Chiar dacă oferă servicii premium de curăţenie pentru mediul de afaceri, Forbec Services propune preţuri rezonabile, mizând pe relaţii de business pe termen lung. Se folosesc echipamente profesionale de la producători de top, iar echipa este formată din persoane cu experienţă, oameni pricepuţi, bine instruiţi atât pentru partea efectivă de curăţenie, cât şi pe zona de prestanţă şi relaţionare corectă, păstrând o conduită demnă de mediul business. Curăţenie în cladiri de birouri, curăţenie industrială şi spălare mochete, întreţinere industrială sau de sezon, curăţenie după contructor sau proiecte speciale - totul se face extrem de eficient, rapid, impecabil. Pentru splălare mochete, se folosesc aspiratoare şi aparate de injecţie – extracţie profesionale pentru rezultate garantate.

"Dorim să satisfacem toate exigenţele firmelor, oferind exclusiv servicii de curăţenie pentru companii şi doar la nivel premium de calitate. Ne bazăm pe know-how graţie partenerului nostru din Elveţia, dar şi pe experienţa unei echipe de profesionişti cu experienţă îndelungată în domeniu. Ştim că servicii de cea mai bună calitate pot fi posibile doar prin prisma unor investiţii în echipamente profesionale de înaltă calitate, alături de oameni bine pregătiţi, care acţionează profesional pentru ca totul să fie perfect. Personalul nostru este calificat, instruit profesional în customer sevice şi foarte experimentat - adică exact ceea ce este necesar pentru servicii de excelenţă", mai spun reprezentanţii companiei de servicii de curăţenie din Cluj-Napoca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.