Mijlocaşul Alexandru Băluţă a fost primul jucător român pe teren, la reluarea meciurilor întrerupte de pandemia de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul fotbalist al CS Universitatea Craiova a fost titlar în partida pe care echipa lui, Slovan Liberec, a disputat-o, sâmbătă, în deplasare, cu FC Teplice, prima în Cehia  după intrerupere. El a fost schimbat, în minutul 56, cu Beran, la scorul de 2-0 pentru gazde scorul cu care s-a încheiat întâlnirea.

Această partidă a fost o restanţă din etapa a XXIII-a.

Meciurile din etapa a XXV-a a campionatului ceh de fotbal vor avea loc marţi şi miercuri.

Campionatul ceh a fost întrerupt la mijlocul lunii martie şi s-a reluat la numai o săptămână după ce s-a jucat fotbal din nou în Germania, primul campionat important din Europa, care a dat tonul revenirii.

Pe primul loc se află Slavia Praga, echipa la care evoluează Nicuşor Stanciu, cu 58 de puncte, după 24 de etape, urmată de Viktoria Plzen, cu 50 de puncte, şi de Jablonec, cu 40 de puncte. Sparta Praga, formaţia portarului Florin Niţă, ocupă locul 9, cu 35 de puncte.

În Cehia, au fost înregistrate până în prezent 8.853 de cazuri de infectare cu Sars-CoV-2 şi 314 de decese, la o populaţie de 10,5 milioane de locuitori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.