Încă două cadre medicale din Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău au fost confirmate cu coronavirus, după testarea întregii secţii şi a pacienţilor internaţi. În judeţul Buzău, numărul cadrelor medicale contaminate ajunge la 17, 15 din Spitalul Judeţean Buzău şi 2 din Policlinica Nicolae Titulescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, joi, două cadre medicale din Secţia ORL au fost confirmate cu coronavirus. De asemenea, au fost testaţi toţi pacienţii din această secţie  dar şi întreg personalul medical, restul rezultatelor fiind negative.

Testarea în masă a tututor persoanelor din Secţia ORL a Spitalului Judeţean Buzău s-a realizat după ce, la începutul săptămânii, un medic a fost confirmat cu coronavirus.

În total, în judeţul Buzău sunt 17 cadre medicale infectate: 2 în Policlinica Nicolae Titulescu şi 15 în Spitalul Judeţean, în secţiile de Medicină Internă şi ORL.

Alte îmbolnăviri în afara sistemului medical au mai fost înregistrate la Buzău la Inspectoratul Şcolar şi la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Cu cele două cadre medicale infectate raportate joi, Buzăul ajunge la 150 de cazuri de coronavirus, fără a avea niciun deces în rândul acestor bolnavi.

Cel mai mic pacient din acest judeţ a fost confirmat la 2 zile de la naştere. Bebeluşul este al unei femei din Râmnicelu, infectată şi ea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.