Spectacolul „Saragosa - 66 de zile”, după „Manuscrisul găsit la Saragosa”, de Jan Potocki, va fi prezentat joi, de la ora 18.00, pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Teatrului Odeon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spectacolul va fi disponibil pe cele două platforme până duminică, la miezul nopţii.

„Saragosa - 66 de zile” a debutat în 1999 la festivalul Theater der Welt din Berlin, apoi a fost prezentat în România, iar în 2001 a fost nominalizat la Premiile UNITER.

Din distribuţie fac parte Marin Moraru, Cristian Iacob, Maia Morgenstern/ Crina Mureşan, Camelia Maxim, Ana Ciontea/ Mirela Dumitru şi Şerban Ionescu.

„Saragosa - 66 de zile”, construit pe modelul „1001 de Nopţi”, vorbeşte despre speranţă şi iluzie. Speranţa că lumea nu este o iluzie şi iluzia că putem acţiona asupra realităţii, că omul deţine puterea asupra lumii şi asupra propriului destin.

Spectacolul este coproducţie SMART, Teatrul Odeon şi festivalul Theater der Welt–Berlin, sub egida THEOREM, program coordonat de Festival d‘Avignon.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.