Peste 1.000 de printuri ale unor lucrări realizate de Robert Del Naja, fondator şi membru al grupului Massive Attack, au fost vândute pentru mai mult de 100.000 de lire sterline, într-o campanie de sprijinire a Bristol Food Union.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 1.037 de printuri ale lucrărilor sale au fost amplasate pe diverse panouri în oraşul englez. Ele au fost vândute în zece zile, scrie BBC.

Banii strânşi vor fi folosiţi în următoarele şase săptămâni pentru a asigura mese gratuite pentru membrii celor mai vulnerabile comunităţi. 

Del Naja, despre care se spune că ar sta în spatele numelui Banksy, a mulţumit „tuturor pentru contribuţiile generoase” şi a adăugat că „e bine ca, în sfârşit, să faci o muncă cinstită de zi”.

Bristol Food Union reprezintă un colectiv de restaurante şi organizaţii comunitare care are ca scop asigurarea că oamenii din Bristol sunt hrăniţi în timpul crizei sanitare provocate de Covid-19. Membrii uniunii sunt îngrijoraţi de faptul că mulţi oameni sunt afectaţi de sărăcie şi fac apel la crearea unui plan la nivel naţional.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.