Clubul Dinamo Moscova a anunţat, marţi, că în urma testelor pentru depistarea coronavirusului făcute jucătorilor şi stafului echipei rezultatele au fost anormale la cinci persoane, iar fundaşul Roman Evgheniev este în faza activă a bolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul se va conforma cerinţelor autorităţilor în astfel de cazuri, a precizat Dinamo Moscova.

Doi reprezentanţi ai clubului au valorile la limită, astfel că este necesară studierea dinamicii situaţiei lor, prin teste repetate. La alte două persoane s-a descoperit prezenţa anticorpilor în organism, ceea ce înseamnă că au avut coronavirus. Acum cele două persoane au o imunitate stabilă şi nu sunt purtători ai virusului.

Totuşi, cele patru persoane sunt în autoizolare până când vor face teste suplimentare.

Dinamo Moscova a menţionat că antrenorul de portari Dmitri Izotov, care a fost testat pozitiv cu coronavirus anterior, înainte de testarea generală, este în autoizolare. El nu a avut niicun contact cu echipa şi cu oficialii clubului de la începutul lunii aprilie. De asemenea, fundaşul Zaurbek Pliev este în carantină, deşi rezultatul testului a fost negativ în cazul său.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.