Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit, luni, în Camera Deputaţilor, la Ora Guvernului, despre cele trei zile care nu au fost acoperite de lege, privind starea de alertă: ”Cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceţi”. Ciolacu consideră că premierul Ludovic Orban ar fi trebuit să demisioneze. ”Tot acest Parlament vă va da jos, printr-o moţiune de cenzură”, i-a transmis Ciolacu lui Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Am înţeles că stăm foarte bine cu economia, cele trei zile ale prostiei vor marca pentru totdeauna guvernul pe care-l conduceţi, o prostie imensă pentru care astăzi mă aşteptam să vă daţi demisia. Aţi pus în pericol viaţa tuturor românilor pentru că nu aţi fost în stare să trimiteţi în Parlament o lege la timp”, a afirmat, luni, la Ora Guvernului, liderul PSD, Marcel Ciolacu.

Potrivit acestuia, Guvernul Orban a făcut ”cea mai mare gafă politică de a Revoluţia încoace”.

”Aţi reuşit să stricaţi prin indolenţă şi incompetenţă criminal tot ce au reuşit românii în ultimele două luni. Singura regulă din aceste zile a fost bunul simţ al românilor”, a mai declarat Ciolacu.

”Amenzile şi restricţiile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie, era nevoie de un parteneriat real care să se bazeze pe încredere şi nu pe minciuni, domnul Orban aţi pierdut încrederea populaţiei. (...) Domnule Orban, mă aşteptam să spuneţi iarăşi că PSD-ul este de vină. Nu vă mai crede nimeni aceste minciuni. Sunteţi de şase luni la guvernare. Guvernaţi odată!”, i-a transmis Ciolacu premierului.

Ciolacu a spus că PSD a propus 28 de măsuri guvernului pe care acesta să le implementeze, iar dacă Executivul „nu va fi în stare” PSD le va adopta sub formă  de legi

”Niciodată nu am văzut un premier şi un politician mai slab ca dvs. Vă faceţi propriul partid de ruşine. (...) Aţi dat dovadă de o inconştienţă totală, românii nu mai pot fi minţiţ la nesfârşit. Uitaţi-vă în jur şi nu în gura lui Cîţu, economia e la pământ. Nu vă mai uitaţi la prostiile spuse de Cîţu”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Acesta i-a cerut din nou demisia premierului, pe care l-a acuzat că nu are tăria de a demisiona şi i-a transmis: ”Tot acest Parlament vă va da jos, printr-o moţiune de cenzuză”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.