Premierul Ludovic Orban a declarat că nu înţelege mesajele celor care protestează în Piaţa Victoriei. "Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală", a adăugat el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, duminică seară, despre protestele din ultimele seri dn Piaţa Victoriei.

"Aş prefera să vă dau un răspuns... mesajele celor din Piaţa Victoriei eu personal nu le înţeleg. Virusul există, faptul că sunt decese arată că este o ameninţare reală. Practic toate sloganele şi declaraţiile mi se pare că fac parte din apanajul unora care nu au nicio treabă cu interesul naţional", a afirmat Orban.

Aproximativ o sută de persoane protestează, duminică, pentru a treia seară consecutiv, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, solicitând dovezi ştiinţifice privind existenţa coronavirusului. 

Proteste similiare au avut loc, vineri şi sâmbătă, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, participând persoane care cer dovezi că virusul SARS-CoV-2 există şi reclamă încălcarea Constituţiei prin impunerea de restricţii. Oamenii au scandat împotriva Guvernului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.