China, Coreea de Sud şi Thailanda au raportat mai puţin de zece contaminări cu noul coronavirus în decurs de 24 de ore, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Coreea de Sud, unde restricţiile au fost diminuate începând cu 6 mai, au anunţat duminică cinci cazuri de infecare determinate în ultimele 24 de ore, toate fiind legate de focarul reprezentat de zona de baruri din capitală.

Alte şapte cazuri au fost detectate la persoane care au sosit din străinătate.

În prezent, totalul este de 11.050 de contaminări şi 262 de decese.

China continentală a anunţat duminică cinci îmbolnăviri pentru ziua de sâmbătă, cu trei mai puţin decât pentru intervalul anterior. Din total, două cazuri sunt „importate”, iar celelalte trei au fost înregistrate în oraşul Jilin.

Numărul total de cazuri de Covid-19 în China continentală este acum 82.947, iar bilanţul deceselor este de 4.634.

Thailanda a raportat trei cazuri noi, studenţi reveniţi în ţară din Pakistan şi Egipt, astfel că totalul a ajuns la 3.028. Şi aici restricţiile au fost ridicate parţial, magazinele şi mall-urile fiind redeschise.

Thailanda a raportat până în prezent 56 de decese şi 116 pacienţi sunt încă internaţi. Din totalul bolnavilor, 2.856 au fost declaraţi vindecaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.