Jucătorii echipei Bayern Munchen au plecat, sâmbătă, de pe un aeroport militar către Berlin, pentru meciul cu Union, informează bild.de.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În mod normal, aeronava clubului ar fi trebuit să plece de la terminalul VIP al aeroportului din Munchen. Însă avionul a decolat de pe aeroportul militar Ingolstadt-Manching. Sursa citată nu a precizat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

Jucătorii şi staff-ul au sosit la aerodrom cu două autocare, care au fost parcate pe pistă lângă avion. Atât fotbaliştii şi staff-ul, cât şi piloţii au purtat măşti.

Sâmbătă dimineaţă, toţi membrii delegaţiei au efectuat un nou test pentru Sars-CoV-2, al cincilea, iar rezultatele au fost negative.

Meciul Union Berlin - Bayern Munchen, din etapa a XXVI-a a Bundesliga, prima după pauza cauzată de pandemia de coronavirus, va avea loc duminică, de la ora 19.00.

Antrenorul gazdelor, Urs Fischer, nu va fi pe banca de rezerve a echipei lui. El a fost în Elveţia, la înmormântarea socrului său, iar la revenirea în Germania a fost nevoit să intre în canarantină. Tehnicianul elveţian se va alătura echipei marţi, dacă testele pentru Sars-CoV-2 vor fi negative.

Locul lui Urs Fischer va fi ţinut de secundul Markus Hoffmann.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.