Jucătorul de fotbal american Deandre Baker, component al echipei New York Giants, s-a predat poliţiei, sâmbătă dimineaţă, el fiind acuzat de participare la un jaf armat şi de atac deosebit de grav.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este adevărat că Deandre s-a predat în această dimineaţă. Eu cred în sistem şi în faptul că dacă totul va fi în regulă situaţia va fi rezolvată corespunzător”, a afirmat avocatul sportivului, Bradford Cohen, potrivit The Guardian.

Joi, poliţia din Miramar, Florida, a anunţat că s-au emis mandate de arestare pe numele lui Deandre Baker şi Quinton Dunbar şi Deandre Baker, acuzaţi că au fost implicaţi într-un jaf armat.

Dunbar, component al echipei Seattle Seahawks, şi Baker ar fi jefuit oaspeţi sub ameninţarea armei, la o petrecere într-o locuinţă, la care au participat în urmă cu o noapte, în apropiere de Miami. Cei doi sportivi au sustras peste 7.000 de dolari şi cel puţin două ceasuri în valoare de 18.000 de dolari şi 25.000 de dolari.   

Conform mandatului de arestare, la petrecere, unde participanţii jucau jocuri de noroc şi jocuri video, a existat o dispută. Baker a scos o armă după un conflict la masa de jocuri şi a îndreptat-o către alt oaspete. Sportivul le-a cerut apoi lui Dunbar şi altui bărbat, care purta o mască roşie, să înceapă să strângă banii şi obiecte preţioase de la participanţii la petrecere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.