"Celebrităţi, case şi cadouri" este o nouă serie HGTV de tip blockbuster, în care vedete de la Hollywood mulţumesc persoanelor care au avut un impact major asupra vieţii lor prin renovări de efect. Emisiunea are premiera sâmbătă, de la ora 20.50, pe HGTV, disponibil în reţeaua Digi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul transformărilor, megastarurile vor fi însoţite pas cu pas de gazdele emisiunii, gemenii Drew şi Jonathan Scott. 

Printre numele care se alătură HGTV se numără: Brad Pitt,actor, producătorul şi câştigătora două premii Oscar; Melissa McCarthy actriţă, producător şi designer vestimentar, nominalizată şi câştigătoare a numeroase premii în industria cinematografiei; Viola Davies, actriţă, scriitoare, producător şi designer vestimentar, câştigătoare de Oscar, Emmy şi Tony Awards; Rebel Wilson, actriţă şi câştigătoare a premiilor MTV Movie Award şi Teen Choice Award, precum şi Michael Bublé, cântăreţ, compozitor şi producător, câştigător de patru ori al premiului Grammy.

"Celebrităţi, case şi cadouri" este produsă de Scott Brothers Entertainment.

Pe parcursul celor trei episoade transmise în luna mai, fanii îşi pot urmări starurile preferate transformând locuinţele celor mai apropiate persoane din viaţa lor.

În primul episod de sâmbătă, Brad Pitt apelează la Drew şi Jonathan pentru a-l ajuta să-şi surprindă prietenul şi make-up artistul de 30 de ani, prin renovarea garajului. Sâmbăta, 23 mai, starul din "Avengers", Jeremy Renner, îşi ajută mama să se mute în LA pentru a fi mai aproape de familie. Jeremy le cere ajutorul lui Drew şi Jonathan pentru a transforma apartamentul vechi în care va locui aceasta într-un loc prietenos şi confortabil. În emisiunea din 30 mai, Viola Davis se îndreaptă spre Minneapolis pentru a-şi surprinde cea mai bună prietenă de 30 de ani cu reamenajarea casei.

În luna iunie, seria continuă cu proiectele de renovare ale Melissei McCarthy, Rebel Wilson şi Michael Bublé.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.