Ionuţ Negoiţă a declarat, joi, că tranzacţia cu fondul de investiţii spaniol care vrea să preia FC Dinamo are şanse mici de concretizare şi că aşteaptă să vadă reacţia suporterilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Lucrurile nu sunt deloc aproape de a fi rezolvate cu spaniolii. Noi am făcut toate eforturile, am furnizat toate documentele, am lăsat de dragul de a fi bine, dar, între timp, ei vor şi mai multe chestiuni. Unele dintre ele nu pot fi nici măcar tehnic implementate. Le-am spus colegilor mei să stea de vorbă, să informeze reprezentanţii suporterilor, care sunt acţionari. Fotbalul e pentru suporteri, nu pentru mine, ei s-au implicat, ei au fost finanţatorii clubului în ultima perioadă. Am căzut de acord cu suporterii pentru cedarea acţiunilor, dar ei au zis să punem pe stand-by tranzacţia, în speranţa că va veni un investitor. Ei vor fi informaţi despre condiţiile care li se impun, dacă acceptă, eu cedau contra sumei de un leu restul de acţiuni. Sunt informaţi, se lucrează la un plan de austeritate pentru perioada următoare, până când va apărea, ştiu eu, o minune”, a spus Negoiţă la Digi Sport.

El a precizat că datoriile clubului sunt de 3.000.000 de euro. “Ar trebui să vină cineva care măcar să acopere datoriile. Dacă nu, trebuie să facă eforturi în continuare şi să ajungă la cei 10.000 de membri, dar este probabilitatea să moară pacientul între timp. Suporterii s-au mişcat foarte bine, pasul următor acesta ar fi, să preia pachetul majoritar de acţiuni, cam aceasta este singura variantă pentru Dinamo, din păcate. Aştept să văd reacţia lor”, a adăugat Negoiţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.