Spectacolul „De vânzare”, de Gianina Cărbunariu, premiat de UNITER în 2015 şi prezentat la Centrul Dramatic Naţional din Madrid cu un an înainte, va fi disponibil joi pe pagina de Facebook şi pe canalul de YouTube ale Teatrului Odeon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentaţia este astfel inclusă în programul Mari Spectacole @Odeon. Ea va putea fi vizionată începând cu ora 18.00 şi va fi disponibilă online până la miezul nopţii.

Cu sprijinul Institutului Cultural de la Madrid, spectacolul scris şi pus în scenă de Gianina Cărbunariu, a fost prezentat şi în cadrul Festivalul Internaţional de Teatru de la Madrid „Una Mirada al mundo” din 2016 şi la Festivalul Internaţional de Teatru şi Artă de Stradă din Valladolid, ediţia din 2017.

Din distribuţie fac parte Alina Berzunţeanu, Antoaneta Zaharia, Marius Damian, Gabriel Pintilei, Alexandru Potocean, Gabriel Răuţă şi Mihai Smarandache.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.