Aproape 350 de grupuri de suporteri europeni care susţin peste 150 de cluburi au anunţat, într-un comunicat, că se opun reluării campionatelor atât timp cât condiţiile sanitare nu le permit fanilor să revină la stadoane, relatează Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Europa suferă din cauza coronavirusului. (…) Sănătatea publică a devenit singura prioritate pentru toată lumea. Din acest motiv, considerăm că oprirea totală a fotbalului european este mai mult decât rezonabilă”, se arată în comunicat.

 Printre semnatari se numără aproape 200 de grupuri de fani italieni, dar şi suporteri portughezi, belgieni, francezi, germani şi spanioli.

“Suntem ferm convinşi că revenirea la stadion se va face strict din interes financiar. Facem apel la organele competente să fie suspendate în continuare competiţiile fotbalistice până când deplasarea la stadion va redeveni un obicei fără riscuri pentru sănătatea publică”, se menţionează în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.