Edward Norton, Bryan Cranston, Hank Azaria, Neymar Jr, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Ricardinho, Liam Payne, Amy Schumer, Liviu Vârciu din partea României şi multe alte celebrităţi au concurat în weekend în turneul de poker online “Stars CALL for Action – Powered by PokerStars” cu scopul de a strânge suma de 1 milion USD pentru organizaţii caritabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Peste 90 de celebrităţi s-au înscris la turneu să strângă fonduri pentru combaterea efectelor pandemiei globale, iar masa finală a reflectat cu adevărat natura internaţională a evenimentului. Douăzeci şi patru de jucători au reuşit să atragă fiecare câte o parte din valoarea totală a donaţiei pentru organizaţia caritabilă aleasă.

Câştigătorii mesei finale a Evenimentului Principal şi sumele donate organizaţiile caritabile:

·         Locul întâi: David Costabile - 100.000 USD

·         Locul al doilea: Douglas Costa - 75.000 USD

·         Locul al treilea: Jennifer Shahade (Ambasador PokerStars) - 40.000 USD

·         Locul al patrulea: Casey Affleck - 30.000 USD

·         Locul al cincilea: Chris Moneymaker (Ambasador PokerStars) - 20.000 USD

·         Locul al şaselea: Mike Tyndall - 15.000 USD

Din totalul donaţiilor, 50% va ajunge direct la Care International în numele celor care au jucat, iar restul de 500.000 USD va fi direcţionat către organizaţiile caritabile alese de câştigători. David Costabile, vedeta serialelor Miliarde şi Suits, a luat partea leului după o luptă acerbă cu fotbalistul brazilian Douglas Costa, iar donaţia de 100.000 USD pentru locul întâi va ajunge la World Central Kitchen în numele său.

Era cât pe ce să fie o dublă a actorilor din Suits, deoarece Gabriel Macht a intrat în joc cu fostul internaţional al echipei de fotbal a Angliei, Wayne Bridge, pentru o donaţie de 50.000 USD oferită în cadrul evenimentului secundar winner-takes-all pentru celebrităţi care le-a oferit a doua şansă celor care aiu ieşit din turneul principal. În cele din urmă, Bridge s-a impus şi va trimite donaţia câştigătorului de 50.000 USD către fondul caritabil The Little Roo Neonatal Fund.

Printre celebrităţile care au reuşit să atragă donaţii pentru organizaţiile caritabile pe care le susţin se numără Edward Norton, Bryan Cranston, Michael Ian Black, Don Cheadle, Tony Yazbeck, Macauley Culkin, Nelson Figueroa, Tohi şi Thomas Lennon. Sora lui Amy Schumer, Kim Carmele, s-a aflat printre cei şase jucători care au ajuns în finala de la ‘Player Invitational’ şi a câştigat 10.000 USD pentru organizaţia caritabilă aleasă.

Hank Azaria a declarat, „Ce zi fabuloasă! Am fost de-a dreptul emoţionat să intru în legătură cu atât de mulţi oameni pe care îi iubesc şi admir, pentru o cauză nobilă şi sunt în continuare uimit de contribuţia enormă din partea PokerStars. Au donat câte 10.000 USD către eforturile de combatere a COVID pentru fiecare vedetă care a participat şi, chiar dacă nu am atins ţinta de 100 de celebrităţi, nu au ezitat şi au donat un milion de dolari, ceea ce a fost pur şi simplu incredibil. Şi am apucat şi să joc ceva poker!”

Laurie Lee, CEO al CARE International UK, partenerul oficial pentru acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă al PokerStars din 2014, a declarat: „Acest parteneriat desfăţurat în ultimii şase ani înseamnă enorm pentru noi. Cu sprijinul celor de la PokerStars putem interveni rapid în situaţii de urgenţă, salvând vieţi şi oferind ajutorul atât de necesar comunităţilor vulnerabile din întreaga lume.”

Donaţiile către organizaţiile caritabile vor fi administrate de Entertainment Industry Foundation (EIF), o fundaţie caritabilă cotată cu patru stele de ghidul Charity Navigator care îndeplineşte toate cele 20 de standarde BBB de caritate. Se mai pot face donaţii prin YouTube şi pe eifoundation.org/starscallforaction.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.