Cinci angajaţi şi 45 de pacienţi de la un centru de îngrijire a vârstnicilor din judeţul Cluj au fost confirmaţi cu coronavirus, a anunţat, duminică seară, Prefectura Cluj. Toate persoanele sunt asimptomatice şi vor fi duse la spitale din Cluj-Napoca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Sântioana, comuna Ţaga, ca urmare a testării personalului la ieşirea din tura de 14 zile, au fost depistaţi 5 dintre angajaţi pozitivi Covid19, asimptomatici, în condiţiile în care la testarea obligatorie la intrarea în tură erau negativi”, a transmis, duminică seară, Prefectura Cluj.

Potrivit sursei citate, s-a luat măsura testării tuturor 56 de locatari ai centrului, fiind depistaţi 45 de pozitivi, asimptomatici.

”Aceştia vor fi transportaţi la spitalele dedicate din Cluj-Napoca. Restul locatarilor negativi vor fi mutaţi intr-o clădire separată, până la finalizarea procedurilor de dezinfecţie şi nebulizare a clădirii principale”, a mai transmis Prefectura Cluj.

Duminică la prânz, în judeţul Cluj erau confirmate 463 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.