De Ziua Europei, deputaţi români în Parlamentul European vorbesc despre solidaritate, răspunsul şi viitoarele măsuri ale Uniunii Europene în contextul pandemiei COVID-1 dar şi despre viitorul Uniunii Europene, la 70 de ani de la Declaraţia Schuman.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conferinţa "EU're here to stay: Solidaritatea Europeana în Acţiune'' este organizată de Biroul Parlamentului European în România. Poate fi urmărită pe pagina de Facebook a instituţiei. 

În prima parte a conferinţei, "EU're here to stay: Solidaritatea europeană în acţiune (I&II)", publicul poate dialoga cu 10 deputaţi români în Parlamentul European şi să afle despre noile măsuri luate la nivel european, cooperarea transnaţională, dar şi despre lecţiile pe care statele membre ale Uniunii Europene le pot învăţa până acum din această criză.

Participă: Winkler Gyula, Maria Grapini, Nicu Ştefănuţă, Clotilde Armand, Dragoş Tudorache, Marian-Jean Marinescu, Carmen Avram, Victor Negrescu, Ramona Strugariu şi Dragoş Pîslaru. 

În plus, comisarul european pentru Transporturi Adina Vălean va transmite un mesaj video despre solidaritatea europeană în acţiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.