Trupa rock Guns N’ Roses şi scriitorul american James Patterson vor lansa la începutul lunii septembrie cartea pentru copii „Sweet Child O’Mine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cartea, povestea unui băiat care descoperă că muzica este pretutindeni în jurul nostru, va fi lansată pe 1 septembrie. Colaborarea trupei cu Patterson beneficiază de ilustraţiile realizate de Jennifer Zivion.

„Ca vechi admirator al Guns N’ Roses, sunt încântat să colaborez cu trupa pentru a aduce faimosul ei cântec la viaţă în paginile cărţii”, a declarat Patterson pentru People. „«Sweet Child O’Mine» este o poveste care ştiu că va fi îndrăgită de copii”.

Guns N’ Roses a anunţat apariţia cărţii şi într-un mesaj publica pe Twitter.

Grupul american nu a mai lansat un album de la „Chinese Democracy” (2008), însă în ultimele luni au apărut mai multe informaţii potrivit cărora lucrează la noi compoziţii. Trupa, la fel ca majoritatea, a fost nevoită să îşi amâne concertele programate primăvara aceasta. Cel mai recent, la jumătatea lunii martie, a fost cap de afiş al festivalului Vive Latino din Mexic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.