Ministerul Culturii a anunţat vineri că proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului a fost retras din procedura de dezbatere publică, acesta urmând a fi reanalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o informare transmisă presei se arată: „Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Legii nr. 504/2002 a audiovizualului a fost retras din procedura de dezbatere publică, acesta urmând a fi reanalizat în raport cu oportunitatea reglementării şi cu necesitatea implementării Directivei 1808/2018 privind serviciile mass-media audiovizuale”.

În acest sens, o eventuală transpunere a Directivei va fi supusă dezbaterii publice numai după ce vor avea loc consultări cu toţi factorii interesaţi, respectiv reprezentanţii mass-media.

„Precizăm că proiectul menţionat nu a parcurs proceduri de avizare la nivel guvernamental şi nu a fost supus dezbaterii la nivelul Guvernului”, a mai transmis ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.