Guvernul a adoptat în şedinţa de joi, o Hotărâre pentru reorganizarea Ministerului Lucrărilor Publice. Astfel, se reduc cu 30% posturile de conducere şi cu 25% cele de execuţie, numărul total de posturi rămase fiind de 765.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a anunţat, joi seară, după şedinţa de Guvern, că a fost adoptată o HG pentru reorganizarea Ministerului Lucrărilor Publice.

”În urma adoptării acestui act normativ, organigrama Ministerului Lucrărilor Publice se modifică şi vor avea loc reduceri în ceea ce priveşte numărul de posturi pentru demnitari şi posturi de conducere cu 30%, iar pentru funcţii de execuţie va fi o reducere cu 25% a schemei de personal, rezultând în final un număr de angajaţi la acest minister de 765 de persoane”, a anunţat Ionel Dancă.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.