Presa belgiană anunţă că jucătorul Marouane Fellaini va împrumuta 3 milioane de euro clubului Standard Liege, unde a debutat, care riscă retrogradarea administrativă din cauza problemelor financiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul echipei Shandong Luneng, în vârstă de 32 de ani, se alătură astfel fostului său coechipier de la naţionala Belgiei, Axel Witsel, care a investit în Immobilière Standard de Liège, proprietarul stadionului. Potrivit La Dernière Heure, Witsel ar deţine 45 la sută din stadion.

Ajutorul lui Fellaini şi a altor investitori ar urma să permită celor de la Standard să-şi recupereze licenţa de club profesionist, care nu a fost acordată de federaţie în luna aprilie. Clubul a făcut apel la această decizie la Curtea belgiană de Arbitraj Sportiv (CBAS).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.