Consacrat în mediul online, Vlad Cazino face din nou un pas dincolo de zona de cazino, asigurând distracţia la cel mai tare party de 1 Mai, posibil graţie asocierii UNTOLD - PRO TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Responsabil obişnuit al distracţiei românilor, Vlad Cazino s-a implicat ca partener în cel mai nou şi mai inedit proiect pregătit în această perioadă în planul divertismentului de calitate: Overnight, un live show unic ce se va desfăşura pe data de 1 mai 2020.

Astfel, unul dintre cele mai mari festivaluri din lume şi televiziunea numărul 1 în România lansează Overnight, show-ul live la care orice român poate participa, fără costuri, de acasă, pe data de 1 mai. Vlad Cazino, cel mai prietenos brand de cazino online, este alături de pasionaţii de divertisment, aşa cum s-a întâmplat şi vara trecută, la UNTOLD 2019.

Producţia Overnight se doreşte a fi cel mai grandios party de 1 Mai, gândit să introducă oamenii în atmosfera de festival. În ciuda contextului actual, când socializarea este limitată, ca şi distracţia în afara casei, organizatorii au pregătit un sistem care validează toate normele de siguranţă, dar oferă acces la distracţie fără compromis. Unii dintre cei mai apreciaţi DJ din lume vor fi prezenţi live, în centrul atenţiei, la petrecerea Overnight. Este vorba despre Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano şi Danny Avila. De pe lista de vedete nu lipsesc DJ Pascal, Inna, Grasu XXL şi Dirty Nano, care promit un show incendiar în warm-up-ul party-ului inedit.

Care este locaţia Overnight? În fiecare casă, căci marele eveniment începe seara pe canalele digitale UNTOLD şi NEVERSEA, dar şi pe PRO TV PLUS. După miezul nopţii, distracţia live continuă la PRO TV. De asemenea, invitaţia la party poate fi onorată şi de ascultătorii Kiss FM. Emisiunea inedită va fi prezentată de Cabral, o vedetă despre care organizatorii menţionează că nu a ratat nicio ediţie UNTOLD şi NEVERSEA, deci va face totul posibil pentru a oferi audienţei atmosfera demnă de festival.

Prin prisma Overnight, distracţia poate fi dublată ca stare de bine şi de gesturi caritabile. Participanţii la cea mai tare petrecere de 1 Mai pot face o faptă bună donând pentru construirea primului spital modular din România. Fiecare SMS trimis la 8826 cu textul IMPREUNA va trimite 2 euro pentru acest obiectiv, prin prisma Asociaţiei Dăruieşte Viaţă. Cauza Un singur Cluj se poate susţine prin achiziţionarea unui bilet de solidaritate de pe unsingurcluj.ro.

Vlad Cazino este un brand tot mai popular în mediul online, asociat cu divertismentul de înaltă calitate pe nişa de cazino, live cazino şi bingo. Experienţele digitale sunt dublate de astfel de implicări în evenimente ce trec de bariera internetului, completând aria divertismentului oferit românilor. Vlad Cazino este cazinoul online cu o abordare unică, un brand românesc ce oferă servicii garantate de experienţa unui grup de top la nivel internaţional în sectorul de jocuri de noroc la distanţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.