Un jandarm din Craiova a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, iar 17 persoane de la unitatea unde bărbatul este angajat, contacţi cu acesta, au fost izolate la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Dolj a transmis, sâmbătă, că un jandarm din Craiova a sunat pe data de 23 aprilie, la 112 şi a fost transportat la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Craiova, împreună cu doi membri ai familiei.

Cele trei persoane au fost testate pentru depistarea virsului SARS-COV2, iar rezultatul analizelor a confirmat că sunt pozitive.

“Imediat, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au demarat ancheta epidemiologică, iar la nivelul unităţii în cadrul căreia bărbatul este angajat s-a dispus măsura izolării la domiciliu a unui număr de 17 persoane – contacţi direcţi – iar restul Detaşamentului din care face parte a fost retras din planificarea executării misiunilor până la finalizarea anchetei epidemiologice”, au precizat reprezentanţii Prefecturii Dolj.

În judeţul Dolj au fost confirmate 70 de persoane infectate cu Covid-19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.