Actorii Florence Pugh, Shia LaBeouf şi Chris Pine vor face parte din distribuţia celui de-al doilea lungmetraj regizat de actriţa Olivia Wilde, informează Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Don’t Worry Darling” va fi produs pentru New Line Cinema de Wilde, care va avea şi un rol secundar.

Filmul este un thriller psihologic a cărui acţiune se petrece în anii 1950, într-o comunitate utopică, izolată, din California.

Wilde a debutat în regie cu „Booksmart”, iar New Line consideră acum „Don’t Worry Darling” ca fiind unul dintre proiectele prioritare, după ce a obţinut drepturile în urma unei strânse licitaţii.

Katie Silberman, coscenarist al „Booksmart” şi care a mai semnat comedia romantică „Set it Up”, va rescrie scenariul original „Don’t Worry Darling” conceput de Shane şi Carey Van Dyke.

Catherine Hardwicke va fi producător executiv al filmului, împreună cu Shane şi Carey Van Dyke. 

Pugh a primit anul acesta nominalizări la Oscar şi BAFTA pentru rolul secundar din „Little Women” al Gretei Gerwig, după ce s-a făcut remarcată în horror-ul „Midsommar” (2019). Ea a mai jucat, între altele, în „Black Widow” (Marvel), care urmează să fie lansat, şi în „Outlaw King” (Netflix).

LaBeouf a jucat anul trecut în două filme independente de succes - „Honey Boy”, pe care l-a şi scris, şi „The Peanut Butter Falcon”. Recent, a încheiat filmările pentru drama „Pieces of a Woman”.

Pine va fi văzut în continuarea „Wonder Woman” şi a încheiat recent producţia pentru thrillerul de acţiune „Violence of Action”. El va juca rolul principal în reboot-ul „The Saint” al Paramount.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.