Prinţul de Wales şi soţia sa Camilla au apărut pentru prima dată în public de la debutul pandemiei, aducând un omagiu personalului medical care se confruntă cu maladia Covid-19. Ei au aplaudat, din faţa reşedinţei lor, echipele NHS şi pe muncitorii-cheie din prima linie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acum o lună, George, Charlotte şi Louis au apărut într-un videoclip în care au aplaudat personalul din spitale. Săptămâna aceasta, bunicii lor, Charles şi Camilla, le-au urmat exemplul într-un scurt videoclip publicat pe contul de Instagram Clarence House. Surâzători, pe veranda casei lor, cuplul a aplaudat timid. 

"Ducele şi ducesa de Rothesay s-au alăturat naţiunii încă o dată pentru a-şi exprima susţinerea şi recunoştinţa pentru toţi membri NHS şi toţi muncitorii din prima linie care luptă împotriva pandemiei de coronavirus", este mesajul de pe reţeaua de socializare.

Prinţul Charles, care a fost testat şi diagnosticat pozitiv de Covid-19 luna trecută, a declarat acum câteva săptămâni că nu mai este bolnav. Soţia sa Camilla a fost testată, dar nu a contractat boala. Prinţul de Wales, în vârstă de 71 de ani, se află la castelul Balmoral din Scoţia. Mama sa, regina Elizabeth a II-a, 94 de ani, s-a retras la Castelul Windsor pe 17 martie, împreună cu Prinţul Philip, 98 de ani. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ClapForOurCarers The Duke and Duchess of Rothesay have joined the nation once again to show their continued appreciation and support for all the NHS staff and other key workers on the frontline of the battle against coronavirus. Thank you! A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.