Regizorul Jean-Jacques Annaud, în vârstă de 76 de ani, cunoscut pentru reconstituirile sale istorice, speră să filmeze un lungmetraj despre incendiul de la Catedrala Notre-Dame "la mijlocul verii".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vreau să reconstitui o parte din Notre-Dame din noaptea incendiului şi ce a urmat pentru a vedea din interior evenimentele care au fost în acelaşi timp incredibile, spectaculoase şi pline de emoţie şi suspans (...). Realitatea acelor momente este demnă de mii de filme de ficţiune", a declarat regizorul. 

Cineastul vrea să înceapă filmările cât de curând, respectând măsurile de siguranţă: "Este o speranţă poate puţin nebună, este un film pe care vrem să-l facem rapid. Există entuziasm în privinţa acestui film dar este evident că nu asumăm niciun risc în privinţa sănătăţii". 

Acest lungmetraj va marca marea întoarcere a lui Jean-Jacques Annaud în Franţa. Realizatorulu filmului "7 ani în Tibet" nu a mai filmat în Hexagon de la "Coup de tête", lansat în 1979.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.