Serialul „Destinaţie: Marte/ The First”, cu Sean Penn în rol principal, va fi difuzat de TVR 1 începând de luni, ora 22.00, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele opt episoade vor fi difuzate de TVR 1 de luni până joi, de la ora 22.00.

„Destinaţie: Marte” (SUA - Marea Britanie, 2018) prezintă un moment de cotitură din viaţa a cinci astronauţi şi a familiilor lor, în perioada de pregătire pentru unul dintre cele mai importante evenimente ale umanităţii, după eşecul lansării spre Marte a misiunii „Providence 1”.

Într-un viitor apropiat, cinci astronauţi sunt aleşi să formeze primul echipaj care va pune piciorul pe Marte, sub conducerea experimentatului Tom Hagarty (Sean Penn) şi a vizionarei Laz Ingram (Natasha McElhone), magnat al industriei aerospaţiale. Dar pregătirile intense pentru lansare îi confruntă pe astronauţi cu sacrificii personale, spaime şi îndoieli pe care trebuie să le învingă înainte de a porni în cea mai periculoasă misiune din viaţa lor.

Sean Penn este dublu premiat cu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal (în 2004, pentru „Mystic River”, respectiv în 2009, pentru „Milk”), iar Natasha McElhone a mai jucat alături de Jim Carrey în „The Truman Show”, împreună cu Anthony Hopkins, în „Surviving Picasso”, cu Robert de Niro, în „Ronin”, şi cu David Duchovny, în serialul „Californication”.

Din distribuţia serialului „Destinaţie: Marte” mai fac parte LisaGay Hamilton, Anna Jacoby-Heron, James Ransone, Melissa George, Keiko Agena şi Hannah Ware.

(Foto: Paul Schiraldi/ Hulu)
(Foto: Paul Schiraldi/ Hulu)
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.