Doctorul Anthony Fauci, directorul Institului Naţional de Boli Infecţioase care consiliază Casa Albă în criza sanitară provocată de Covid-19, a fost invitat în show-ul online al actorului Will Smith şi a răspuns întrebărilor adresate de copii în legătură cu noua boală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În serialul de pe Snapchat „Will From Home”, Fauci a răspuns miercuri un fetiţe în vârsta de 7 ani, îngrijorată că Zâna Măseluţă ar putea să nu mai vină sau, dacă va veni, ar putea să se îmbolnăvească de Covid-19.

În clipul publicat de Smith pe Instagram, Ava Allen din Los Angeles l-a întrebat pe Fauci: „Din cauza coronavirusului, poate să mai vină Zâna Măseluţă dacă îmi pierd un dinte? Şi poate să se infecteze?”.

Fauci i-a spus Avei să nu se îngrijoreze pentru Zâna Măseluţă. „Deci, când dintele cade, îl pui sub pernă şi îţi garantez că Zâna Măseluţă nu va fi infectată şi nu se va îmbolnăvi”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Can the tooth fairy get COVID-19? Dr. Fauci’s got answers to allllll the things your kids are askin’ about coronavirus. More new #willfromhome, link in bio

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Cameron Lafemina, în vârstă de 6 ani, din East Northport (New York), a avut o altă întrebare, scrie USA Today: „De la ce vine «COVID»?”.

Fauci i-a răspuns: „Înseamnă «Corona Virus Disease – 2019»... când primele cazuri au fost depistate în China”.

Show-ul lui Will Smith a debutat pe Snapchat în urmă cu două săptămâni şi, în fiecare luni, miercuri şi vineri, el prezintă un nou episod.

Între invitaţii virtuali de până acum s-au numărat Tyra Banks, Johnny Knoxville şi Joyner Lucas.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.