Un bărbat i-a ameninţat pe angajaţii unei primării din judeţul Suceava, care dezinfectau cimitirul din Văratec, iar procurorii au deschis un dosar penal în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, procurorii au deschis un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, ameninţare, incitare la ură şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.  
 
"În fapt, s-a reţinut că, la data de 4 aprilie, în timpul unei activităţi de dezinfecţie, efectuată de către angajaţii Primăriei oraşului Salcea, în cimitirul ortodox din localitatea Văratec, oraş Salcea, în contextul actual al măsurilor de prevenire a răspândirii riscului epidemiologic, un bărbat din localitate a proferat ameninţări la adresa personalului Primăriei oraşului Salcea, incitând oamenii la nesupunere, la ură împotriva celor ce ocupă funcţii publice şi a celor care coordonează acţiunile de prevenire în această perioadă, împiedicând astfel derularea acţiunilor de combatere a răspândirii bolilor”, se arată în comunicat. 
 
Cercetările sunt efectuate in rem în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanţelor de comitere a faptei şi a stabilirii răspunderii penale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.