Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a anunţat că, în urma scandalului din cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara, în total, 9 persoane au fost duse la Poliţie pentru audieri, fiind deschis dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Echipaje de ordine publică au rămas în continuare în zonă, dar nu s-au mai înregistrat incidente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Monica Dajbog s-a referit, duminică, într-o declaraţie de presă, la scandalul din cartierul Micro 7 din municipiul Hunedoara.

Aceasta a explicat că, în timpul misiunii de patrulare, echipajul de ordine publică a legitimat un bărbat băut, fără documentele prevăzute de lege şi care era recalcitrant.

”Imediat după acest moment, poliţiştii au fost atacaţi cu pietre şi alte obiecte contondente, de către rude şi cunoscuţi ai bărbatului legitimat. După identificarea persoanelor participante la agresiune, 9 persoane au fost rdicate de poliţişti şi conduse la desiul Poliţiei pentru audieri”, a declarat Dajbog.

Potrivit acesteia, în cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

”După intervenţia Poliţiei şi Jandarmeriei, toate persoanele s-au retras în locuinţe, iar situaţia a reveit la normal. Echipajele de ordine publică au rămas în zonă pentru preveni orice alte incidente. Pe parcursul nopţii nu au mai fost înregistrate incidente silimare”, a mai precizat Dajboj.

Incidentul de sâmbătă seară a fost filmat de mai multe persoane, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.