Fotbalistul Iuri Kozlov, legitimat la echipa din Belarus FK Slutsk, a declarat pentru rt.com că el personal nu se teme de coronavirus, dar este îngrijorat pentru familia, pentru prieteni, dar şi pentru fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În Belarus se joacă în continuare fotbal, în ciuda pandemiei de coronavirus. În toată lumea, se mai dispută în perioada pandemiei doar campionatele din Taiwan, Nicaragua şi Tadjikistan.

“Eu nu mă tem de coronavirus, respectăm cu stricteţe toate măsurile de prevenţie. Dar sunt îngrijorat pentru familia mea, pentru prieteni, pentru cei iubiţi şi de fapt pentru toată lumea. Pentru că există riscul infectării şi nu se ştie pe cine şi cum va afecta”, a afirmat Iuri Kozlov.

“În actuala situaţie te îngrijorezi şi pentru oamenii care vin la stadion. Dacă fanii stau apropiaţi unii de alţii, în grupuri, nimeni nu este în siguranţă. Probabil nu merită să se menţină evenimentele sau adunările. În faţa unui număr mic de fani, bineînţeles, nu este grozav, îşi pune amprenta asupra atmosfetei. Dar în actuala situaţie trebuie să te gândeşti la sănătatea oamenilor. Lăsaţi-i să ne susţină din faţa ecranelor televizoarelor”, a adăugat fotbalistul.

În Belarus s-au înregistrat până acum 4.779 de cazuri de infectare cu coronavirus. 42 de oameni au murit.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.