Show-ul "Românii au talent", difuzat vineri de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate segmentele de public, cu peste 2,4 milioane de telespectatori pe durata întregului program.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.2 puncte de rating şi 33.9% share, faţă de televiziunea de pe locul secund care a obţinut doar 5.8 puncte de rating şi 17.4% share.

Peste 2,4 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 22.26, au fost aproape 3,2 milioane de români.

Concurenţii care au reuşit să obţină cel puţin 3 de DA şi care merg în următoarea etapă sunt: Denis Ianoşi, Andreea Secrieriu, Bogdan Branc, Formaţia Gabrilă din Dîmb, Duo Juggling ”Red Tango”, Olga Bulanovscaia, Andrei Pop, Alecsia Lazarescu, Mădălina Felea, Iulia Teleucă, Mariana Ulianovschi şi Air Trio Hexagon.

Vineri, de la ora 20.30, "Românii au talent" continuă cu o nouă ediţie din etapa audiţiilor. 


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.