Prinţesa Beatrice şi logodnicul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au anulat oficial căsătoria lor regală, care trebuia să aibă loc la 29 mai, o decizie luată ca urmare a crizei sanitare mondiale, au anunţat publicaţiile britanice, între care Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beatrice, 31 de ani, fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, urma să se căsătorească cu omul de afaceri în vârstă de 37 de ani în capela regală a palatului Saint-James, la Londra. 

Ceremonia era urmată de o recepţie în grădinile bunicii ei, regina Elizabeth a II-a, la Palatul Buckingham. 

Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

Cu câteva zile înainte de anunţul privind măsurile de izolare în Regatul Unit, cuplul a spus că există posibilitatea de a se mulţumi cu o mică ceremonie doar cu familia şi prietenii apropiaţi, palatul regal anunţând chiar anularea recepţiei în grădinile reginei. 

Beatrice şi Edoardo au optat pentru anulare, aşa cum au făcut-o mai multe cupluri în 2020.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.